Uyuşturucudan ölüm 1 yılda 4 kat arttı

Dr. Sevil Atasoy, maddeye bağlı ölümlerdeki artışa parmak bastı. Madde bağımlılığının son 1 yılda 4 kat arttığını söyleyen Atasoy, toplumun bilinçlenmesi ve ölümlerin önüne geçilmesi için ailelere ve öğretmenlere önemli görevler düştüğünü vurguladı. BONZA

Uyuşturucudan ölüm 1 yılda 4 kat arttı

Dr. Sevil Atasoy, maddeye bağlı ölümlerdeki artışa parmak bastı. Madde bağımlılığının son 1 yılda 4 kat arttığını söyleyen Atasoy, toplumun bilinçlenmesi ve ölümlerin önüne geçilmesi için ailelere ve öğretmenlere önemli görevler düştüğünü vurguladı. 

BONZAİ KULLANIMI SON 3 YILDA 17 KAT ARTTI 

Prof. Atasoy, neredeyse her mahallede bir madde bağımlısının bulunduğuna vurgu yaparken, bağımlılık üzerine çalışmalar yapan Dr. Serdar Nurmedov da son yıllarda ölümlere neden olan bonzai kullanımının son 3 yılda 17 kat arttığını belirtti. 

Nurmedov, 2014 yılında 648 kişinin uyuşturucu nedeniyle hayatını kaybettiğini, bu sayısının 2013 yılında 162 olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık