Ultherapy: Fokuslu Ultrasound ile yüz estetiği

Ultherapy ile ameliyatsız yüz ve boyun germe uygulaması ultrason teknolojisine ait görüntüleme ve izleme sistemlerinin kullanılması ile kişinin cildinde, diğer sistemlerin ulaşamayacağı, en alt  tabakalara ulaşarak cilt üzerinde germe ve gençleştirme etki

Ultherapy: Fokuslu Ultrasound ile yüz estetiği

Ultherapy ile ameliyatsız yüz ve boyun germe uygulaması ultrason teknolojisine ait görüntüleme ve izleme sistemlerinin kullanılması ile kişinin cildinde, diğer sistemlerin ulaşamayacağı, en alt  tabakalara ulaşarak cilt üzerinde germe ve gençleştirme etkisi oluşturan oldukça gelişmiş bir teknolojidir. 

Ultherapy Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi tarafından da onaylanmış güvenli ve etkili bir ameliyatsız yüz germe yöntemidir. 

Ultherapy Ne Şekilde ve Nasıl Uygulanır? 

Ulthera ya da ultherapy ile ameliyatsız yüz germe ve gençleştirme işleminde görüntüleme ultrasonu ile hastanın cildinin 5 milimetreye kadar olan derin katanlarına fokuslu ultrason dalgaları gönderilir ve bu bölgelerdeki kas dokularına etki edilir.  cilde hasar vermeyen bir ultrason cihazıdır. Ultherapy uygulaası sırasında özel bir başlık hedef bölgedeki cilde temas ettirilerek cildin alt dokularının görüntülenmesi yapılır. Görüntüleme ultrasonu ile hekim uygulama bölgesinin tamamına hakim olmakta ve uygulamayı minimum hata payıyla tamamen göz hakimiyeti ile yapmaktadır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler