Tütün kullanımına çözüm!

Trabzon Valiliği, Dünya Sağlık Örgütü Türkiye Ofisi ile Doğu Karadeniz Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği tarafından 29 Aralık Cumartesi günü ''Türkiye'de tütün kullanımıyla ilgili önde gelen sorunlar ve çözüm önerileri'' konulu panel gerçekleştirile

Tütün kullanımına çözüm!

Trabzon Valiliği, Dünya Sağlık Örgütü Türkiye Ofisi ile Doğu Karadeniz Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği tarafından 29 Aralık Cumartesi günü ''Türkiye'de tütün kullanımıyla ilgili önde gelen sorunlar ve çözüm önerileri'' konulu panel gerçekleştirilecek.

Panele, Dünya Sağlık Örgütü Türkiye Ofisi Başkanı Yavuz Mehmet Kontaş, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Ulusal Tütün Kontrolü Program Sorumlusu Dr. Toker Ergüder, KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl, AK Parti Sosyal İşler Başkan Vekili Dr. Nevzat Doğan ve Doğu Karadeniz Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği Başkanı Ulaş Özdemir, konuşmacı olarak katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık