Trabzonsporun Ankaraspor planı

Trabzonspor yönetim Kurulunun planı tutmadı. Bordo Mavili ekibin yönetim kurulu TFF'nin yönetimsel sıkıntılar nedeniyle 2.Lig'e düşmesine karar verdiği Ankaraspor'dan transfer etmeyi planladığı futbolcuları alamadı. TFF Ankarspor'u Süper Lig'den Bank Asya

Trabzonsporun Ankaraspor planı

Trabzonspor yönetim Kurulunun planı tutmadı. Bordo Mavili ekibin yönetim kurulu TFF'nin yönetimsel sıkıntılar nedeniyle 2.Lig'e düşmesine karar verdiği Ankaraspor'dan transfer etmeyi planladığı futbolcuları alamadı.

 

TFF Ankarspor'u Süper Lig'den Bank Asya Ligine düşürme kararı verirken, futbolcuların bonservislerinin de Ankarspor kulübunde  kalması kararı alması Trabzonspor'un planlarını bozdu.

 

Bordo-Mavililerin transfer etmek istediği Aydın Karabulut ve Umut'un,bu karar  nedeniyle Trabzonspor'a transferleri gerçekleşmedi.

 

Bu sezon maç oynayamayacak olan Ankaraspor'da futbolculara transfer için 15 günlük bir süre verirken, bu kulüp izni olmadan hiçbir oyuncu transfer yapamıyor.

 

Bu yıl lige katılmayacak olan başkent ekibi gelecek sezon Bank Asya ligine katılacak.

 

Ankaraspor yönetimi futbolcuları kiralama yolunu seçiyor.Kiralanan futbolcular gelecek sezon Ankarspor'a dönecekler.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler