Trabzon'dan 7 öğrenci katılacak

 Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından 26-30 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan 7. Uluslararası Gülen Çocuk Şenliğine Trabzon Erdoğdu Özel Eğitim Uygulama bir ve ikinci kademe ve iş uygulama merkezinden 7 orta ve ağır düzeyde zihinse

Trabzon'dan 7 öğrenci katılacak

 

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından 26-30 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan 7. Uluslararası Gülen Çocuk Şenliğine Trabzon Erdoğdu Özel Eğitim Uygulama bir ve ikinci kademe ve iş uygulama merkezinden 7 orta ve ağır düzeyde zihinsel engelli öğrenci öğretmenler refakatinde katılacak.
 
Uluslararası düzeyde yapılacak olan şenliğe yabancı ülkelerden de engelli bireyler çeşitli gösterilerle katılacağı programa, özel eğitim okulu öğrencileri ’Karadeniz’in Eli Egede’ adlı gösteriyi sunacak. Daha önceden de aynı okul farklı etkinliklerle söz konusu şenliğe katılmış olup, öğrenciler İstanbul’a hareket etmeden önce özel eğitimden Şube Müdürü Ahmet Bektaş, Okul Müdürü Osman Bakoğlu ve veliler öğrencileri havaalanında uğurladı. Öğrenci ve velilerin oldukça neşeli ve mutlu oldukları görüldü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık