Trabzon'da sigara ile ilgili panel

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 31 Mayısın Dünya Sigarayı Bırakma Günü olduğuna işaret edilerek, son yıllarda bayanlarda ve kız çocuklarında sigara içme oranında artış olduğu ve bu konuda dikkatleri çekmek, genç kızların bu kötü alışkan

Trabzon'da sigara ile ilgili panel

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 31 Mayısın Dünya Sigarayı Bırakma Günü olduğuna işaret edilerek, son yıllarda bayanlarda ve kız çocuklarında sigara içme oranında artış olduğu ve bu konuda dikkatleri çekmek, genç kızların bu kötü alışkanlıktan uzak tutulması amacıyla, İl Sağlık Müdürlüğünce, yarın, Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde, ''sigara'' konulu bir panel düzenleneceği belirtildi. 

Panelin, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı merkez liselerde görevli bayan öğretmenler ile hastanelerde çalışan sağlık personeline yönelik yapılacağı belirtilen açıklamada, panelde, sigaranın zararları ve bu kötü alışkanlıktan uzak durmanın insan ve toplum sağlığı açısından öneminin anlatılacağı kaydedildi. 

Açıklamada, Prof. Dr. Tevfik Özlü ile İl Sağlık Müdürü Halit Çınarka'nın katılımcı olacağı panel dışında, vatandaşlara sigara ve zararları konusunda bilgi vermek amacıyla, aynı gün, Meydan Parkı'ndaki Atatürk Alanı'nda açılacak bir stantta da sigara konulu afiş ve broşürler dağıtılacağı bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık