Trabzon'da kongre yapılacak

3. Uluslararası Katılımlı Karadeniz Aile Hekimliği Kongresi Trabzon'da gerçekleştirilecek.     Trabzon Aile Hekimleri Derneği (TRAHED) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan Uzun, yaptığı yazılı açıklamada, kongrenin TRAHED ile Tıp ve Sağlık Eğitimcileri Derneğ

Trabzon'da kongre yapılacak

3. Uluslararası Katılımlı Karadeniz Aile Hekimliği Kongresi Trabzon'da gerçekleştirilecek.     

Trabzon Aile Hekimleri Derneği (TRAHED) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan Uzun, yaptığı yazılı açıklamada, kongrenin TRAHED ile Tıp ve Sağlık Eğitimcileri Derneği (TESDER) işbirliği ile 27-30 Ekim tarihleri arasında Zorlu Grand Otel'de organize edileceğini belirtti.     

Türkiye'deki aile hekimleri ve aile sağlığı elemanlarının katılacağı kongreye Hollanda'dan Prof. Dr. Chris Van Weel, İspanya'dan Dr. Jose Miguel Bueno Ortiz, İngiltere'den Dr. Garth Mannung'ın konuşmacı olarak katılacağını ifade eden Uzun, Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Halil Ekinci'nin de Türkiye'deki aile hekimliği uygulaması hakkında bilgi vereceğini kaydetti.     

Uzun, kongrenin açılış töreninin 28 Ekim Cuma günü aynı otelde saat 09.00'da gerçekleştirileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler