Trabzon'da engelli hastaya müjde!

Bu tür hastalar genellikle büyük şehirlere sevk edilirken yapılan uygulama ile bu tür çevre illerde tek olan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Ameliyathanesi'nde anestezi altında yapılıyor. Diş Hekimi Uğur Mıhçıoğlu, zihinsel özürlü vatandaşların d

Trabzon'da engelli hastaya müjde!

Bu tür hastalar genellikle büyük şehirlere sevk edilirken yapılan uygulama ile bu tür çevre illerde tek olan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Ameliyathanesi'nde anestezi altında yapılıyor.

 

Diş Hekimi Uğur Mıhçıoğlu, zihinsel özürlü vatandaşların diş çekiminin zorluğuna işaret ederek bu tür vakaların anestezi altında ameliyathanede yapıldığını belirtti.

Bu tür vakaların genellikle Ankara, İstanbul gibi büyük illere sevk edildiği vurgulanırken bu illerde de hastalara sıra verildiği belirtildi.

 

Anne Bakiye Aktar, 19 yaşındaki kızının diş çekimi için Ankara'ya sevk edildiğini ve burada da gün verildiğini belirterek bunun Trabzon'da yapılmasının kendilerini çok rahatlattığını söyledi. 19 yaşındaki Nagihan Aktar, diş hekimi Uğur Mıhçıoğlu tarafından yapılan operasyonla ağız sağlığına kavuşurken, bu tür uygulamanın Trabzon'da yapılması hastalara büyük kolaylık getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler