Trabzon'da Da Vinci hareketliliği

Avrupa Birliği (AB) Leonardo Da Vinci Hareketlilik Programı kapsamında Çek Cumhuriyeti'nden Trabzon'a gelen bir grup öğrenci, Özel İmperial Hastanesi'nde beceri eğitimi gördü. Hemşirelerin AB standartlarında ilaç ve aşı uygulamalarına ilişkin proje kapsam

Trabzon'da Da Vinci hareketliliği

Avrupa Birliği (AB) Leonardo Da Vinci Hareketlilik Programı kapsamında Çek Cumhuriyeti'nden Trabzon'a gelen bir grup öğrenci, Özel İmperial Hastanesi'nde beceri eğitimi gördü.

Hemşirelerin AB standartlarında ilaç ve aşı uygulamalarına ilişkin proje kapsamında Çek Cumhuriyeti'nin Vyssi Odborna Skola Zdravotnicka Trutnova Okulu Hemşirelik Bölümü öğrencileri ile proje sahibi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde Özel İmperial Hastanesi'nde beceri eğitimi uygulamasında bulundu. Proje kapsamında iki hafta süreyle Trabzon'da bulunacaklarını belirten Çek öğretmen Zuzana Kasparkova ve Stanıslava Hanlova, çok sıcak karşılandıklarını ve burada bulunmaktan

memnun olduklarını ifade ettiler. Öğretmenler, Trabzon'da tedavi uygulamaları, fiziki koşullar ve hasta çeşitliliği konusunda gözlemleme imkanına sahip olacaklarını belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık