Trabzon sağlık alanında parelel operasyon

Trabzon’da Kamu hastaneleri birliğinde yapılan görevden almalar ve atamaların cemaat nedeni ile olduğu ileri sürüldü. İddiaya göre; Cemaate yakınlığı ile bilinen okullarda çocukları eğitim gören hastane yöneticileri görevden alındı.   İşte son görevden al

Trabzon sağlık alanında parelel operasyon
Trabzon’da Kamu hastaneleri birliğinde yapılan görevden almalar ve atamaların cemaat nedeni ile olduğu ileri sürüldü. İddiaya göre; Cemaate yakınlığı ile bilinen okullarda çocukları eğitim gören hastane yöneticileri görevden alındı.  
 
İşte son görevden almalar
 
Ahi Evren Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Celal Tekinbaş görevden alınarak yerine Kanuni Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.İsmet Durmuş atanırken Maçka Hastanesi Başhekim Dr.Bilgehan Sert, Dr.Selahhatin Şimşek Fatih Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr.Ahmet Yeni solak bu görevden alınarak normal Doktor oldular Ahi Evren Hastanesi Baş Hemşiresi Nezahat Kamacı da görevden alınarak Toplum Sağlığı Merkezine normal eleman olarak atandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık