Trabzon hurması kanserden koruyor

 Rengi, kokusu ve tadı ile şifa kaynağı olan Trabzon hurmasının faydaları saymakla bitmiyor.  Trabzon hurmasının kanserden koruduğu bildirildi. Uzmanlar, A vitamini ve karbonhidrat bakımından çok zengin olan Trabzon hurmasının kalp-damar hastalıklarının t

Trabzon hurması kanserden koruyor

 

Rengi, kokusu ve tadı ile şifa kaynağı olan Trabzon hurmasının faydaları saymakla bitmiyor. 
 
Trabzon hurmasının kanserden koruduğu bildirildi. Uzmanlar, A vitamini ve karbonhidrat bakımından çok zengin olan Trabzon hurmasının kalp-damar hastalıklarının tedavisi içinde şifa kaynağı bir meyve olduğunu söyledi. Ayrıca bağışıklık sistemini kuvvetlendirip sindirim sistemi hastalıklarına iyi gelen Trabzon hurması, antioksidanlar bakımından zengin olması sebebiyle günümüzde yaygın olarak görülen kanserden koruyor. 
 
Zaafiyet, kansızlık, vitamin eksikliği ve mide-barsak hastalarına da iyi gelen bu harika meyve ishali kesip iştahı açarken, mideyi kuvvetlendiriyor. Safra hararetini giderip mide gastritini önlerken, bağırsak iltihabını da iyileştiriyor.
 
Faydaları saymakla bitmeyen Trabzon hurmasının yaprakları kaynatılarak saç ve yüz yıkanırsa cilt ve saçı güzelleştiriyor. Trabzon hurmasının fiyatı 1,5 ile 5 TL arasında değişiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık