Trabzon'da kanserde farkındalık eğitimi

Trabzon'da kansere farkındalık eğitimi gerçekleştirildi.

Trabzon'da kanserde farkındalık eğitimi

Trabzon'da Kanserde Farkındalık Oluşturmak Amacıyla Planlanan Etkinliği gerçekleştirildi.

Trabzon Sağlık Müdürü Hakan Usta Açılış Konuşmasında Trabzon’da son yıllarda farkındalık anlamında çok güzel çalışmalara imza atılıyor. Bugün Burada Karadeniz’i bölgesi için hayati derecede önemli ve ülkemiz içinde Kanser hastalığı konusunda farkındalık oluşturmak için KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Patoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Emre Ercin, Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Gökhan Erdil, KETEM Sorumlu Hekimi Dr. Hatice Hakyemez sizlerle birlikte oldu dedi.

Toplumsal farkındalığın sağlanması ve toplum bilincinin geliştirilmesi kanserle mücadelede en etkili yöntemlerin başında gelmekte, özel gün ve haftalarda yapılan etkinliklerle halkımızın kansere karşı sağlıklı yaşam davranışları kazanmaları hedeflenmektedir.

Bu amaçla 7 Şubat 2019 tarihinde Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde 13.30-15.30 saatleri arasında kanserde farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim verildi Söz konusu eğitimi KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Patoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Emre Ercin, Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Gökhan Erdil, KETEM Sorumlu Hekimi Dr. Hatice Hakyemez verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Sağlık