Sivilceye karşı sirke birebir

Sicilcelere karşı son dönemde doğal yöntemler revaçta. Sirke de bu yöntemlerden biri. Zayıflama, cilt ve saç bakımı gibi pek çok alanda kullanılan sirke antiseptik özelliği sayesinde sivilcenin ve etrafının temiz tutulmasına yardım eder. Böylece sivilceye

Sivilceye karşı sirke birebir

Sicilcelere karşı son dönemde doğal yöntemler revaçta. Sirke de bu yöntemlerden biri. Zayıflama, cilt ve saç bakımı gibi pek çok alanda kullanılan sirke antiseptik özelliği sayesinde sivilcenin ve etrafının temiz tutulmasına yardım eder. Böylece sivilceye yol açan bakteriler çoğalmaz.

10 - 15 dakika yeterli

Tabi bu olumlu sonuç biraz da kişinin cilt tipine bağlıdır. Bu nedenle ''organik'' sirkeler tercih edilmelidir. Tedavi için bir parça pamuğa 2-3 damla elma sirkesi damlatıp, sivilce üzerine uygulanabilir. 10 ile 15 dakika sonra sirkenin cildi kurutucu etkisini kırmak için nemlendirici kullanılabilir.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Sağlık