Sigarayı bırak leblebiye başla

    Federasyon üyeleri, "Sigarayı bırak leblebiye başla" kampanyası kapsamında Kızılay meydanında toplandı. Davul zurna ve halay eşliğinde dağıtılan leblebiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterince zaman zaman izdiham yaşandı.Çorumlu Dernekleri Federasyonu Baş

Sigarayı bırak leblebiye başla

    Federasyon üyeleri, "Sigarayı bırak leblebiye başla" kampanyası kapsamında Kızılay meydanında toplandı. Davul zurna ve halay eşliğinde dağıtılan leblebiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterince zaman zaman izdiham yaşandı.

Çorumlu Dernekleri Federasyonu Başkanı Hayri Çağır, etkinliği bir sosyal sorumluluk projesi olarak düzenlediklerini belirterek, "Günümüzde sigaranın zararlarını hepimiz biliyoruz. Devletin bu alanda yaptığı mücadeleye sivil toplum kuruluşu olarak biz de destek olmak için bu kampanyayı başlattık" dedi. Çağır, kampanyayı ülke geneline yaymak istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık