Sağlık memuruna ek ödeme müjdesi!

 İl dışında görev verilenin de performans ödemesi artacak. Konuyla ilgili bugün açıklama yapılması bekleniyor. Acil servislerde, yoğun bakımlarda ve Sağlık Bakanlığı'nın yardım amaçlı hizmet sunduğu yerlerde görev yapanlar daha fazla ek ödeme alacak. Sağl

Sağlık memuruna ek ödeme müjdesi!

 

İl dışında görev verilenin de performans ödemesi artacak. Konuyla ilgili bugün açıklama yapılması bekleniyor.
 
Acil servislerde, yoğun bakımlarda ve Sağlık Bakanlığı'nın yardım amaçlı hizmet sunduğu yerlerde görev yapanlar daha fazla ek ödeme alacak.
 
Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Hasan Çağıl, bugün açıklanacak yeni mevzuatta çalışanlar lehine düzenlemelerin yer alacağını ifade ederek, bazı hizmet gruplarında ve belirli birimlerde daha adil ödeme yapılabilmesi için farklı katsayılar oluşturulduğunu söyledi.
 
Kritik ve hizmet vermekte zorlanılan birimlerde görev yapanların daha fazla ek ödeme alacağını kaydeden Çağıl, "Mesela acilde ve yoğun bakımda çalışanların ya da il dışında görevlendirilenlerin ek ödemeleri artacak" dedi.
 
 YARIN VERİLİYOR
 
 Bakanlık'ın Sudan, Somali, Afganistan gibi ülkelerde sağlık hizmeti verdiğini, Suriye'den gelenlerin bulunduğu kamplarda da hekimlerin görevlendirildiğini anlatan Çağıl, bu tür görevlendirmelerde performansın daha fazla ödenmesinin öngörüldüğünü bildirdi.
 
 Çağıl, "İl dışında görevlendirdiklerimiz bugünkünden çok daha iyi ek ödeme alacak ve artık gönüllü gitmek isteyecek" diye konuştu. Çağıl, yarın yapılacak ek ödemelere iyileştirmelerin yansıyacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık