Sağlık Bakanlığı'nda devir teslim

Recep Akdağ, Bakanlıkta düzenlenen devir teslim töreninde görevini Mehmet Müezzinoğlu'na devretti. Akdağ, 10 yıldan fazla süredir yürüttüğü Bakanlık görevini tamamladığını belirterek, büyük bir mesuliyet ve onurla taşıdığı hizmet bayrağını, gönül rahatlığ

Sağlık Bakanlığı'nda devir teslim

Recep Akdağ, Bakanlıkta düzenlenen devir teslim töreninde görevini Mehmet Müezzinoğlu'na devretti. Akdağ, 10 yıldan fazla süredir yürüttüğü Bakanlık görevini tamamladığını belirterek, büyük bir mesuliyet ve onurla taşıdığı hizmet bayrağını, gönül rahatlığıyla millete hizmet etmenin bahtiyarlığıyla Müezzinoğlu'na teslim ettiğini söyledi.

Sağlıkta Dönüşüm Programı'nı kararlılıkla destekleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve diğer bakanlara teşekkür eden Akdağ, bu başarılı uygulamaların sırrının, insana hizmet sevdası olduğunu, sağlık çalışanlarının da bu başarıda payı bulunduğunu dile getirdi.
 
''Dinamikleri Daha İyi Noktaya Taşıma Görevimiz Var''
 
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da ''İlk duam şudur, gün gelecek bu mikrofondan onun yerinde konuşurken rabbim bana da onun gibi onurlu bir görev vermeyi ve onun gibi başarılı bir şekilde görevimi devretmeyi nasip etsin'' dedi.
 
10 yılda sağlık alanında önemli dönüşümler yaşandığını ifade eden Müezzinoğlu, ''Dönüşüm anlamında yapılabileceklerin çok büyüğünü, ana gövdeyi, olması gereken rotasına soktu. Bizim bundan sonraki süreçte sağlıklı bir şekilde dinamikleri daha iyi noktaya taşıma gibi bir görevimiz ve sorumluluğumuz var'' şeklinde konuştu.
 
Sağlık alanında her gün büyük gelişme ve değişimler yaşandığına dikkati çeken Müezzinoğlu, sağlık alanını daha iyi noktalara taşıma ümidini dile getirdi. Müezzinoğlu, ''Ülkem ve milletim adına üstlendiğim sorumlulukların hakkını da hesabını da verebilmeyi rabbim bana nasip etsin'' dedi.
 
Sağlıklı ve hızla yürüyen bir yapının şoför mahallinde bir değişim olduğunu kaydeden Müezzinoğlu, ''Ama olağanüstü değişimlerin değil tam aksine sağlıklı yürüyüşün devam etmesini sürdüreceğimiz bir süreç olacaktır'' diye konuştu. Konuşmaların ardından Akdağ ve Müezzinoğlu, birbirlerine çiçek ve hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık