Sağlık Bakanlığı: Doktorlarımız görevlerinin başında

Sağlık Bakanlığı, doktorların iş bırakma eylemi yapacakları yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı. Bakanlık, doktorların görevlerinin başında olduğunu kaydetti.Bakanlıktan yapılan açıklamada, bugün medyada bazı sendika ve sivil toplum kuruluşlarının

Sağlık Bakanlığı: Doktorlarımız görevlerinin başında

Sağlık Bakanlığı, doktorların iş bırakma eylemi yapacakları yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı. Bakanlık, doktorların görevlerinin başında olduğunu kaydetti.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, bugün medyada bazı sendika ve sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde ülke genelinde iş bırakma eylemi yapılacağı ve acil servis dışında doktorların hasta muayene etmeyecekleri haberleri yer aldığı belirtilerek, "Yaşadığımız elim olaylar neticesinde izinli olduğu halde hastanelere koşarak gönüllü olarak sağlık hizmeti sunmaya devam eden doktorlarımız dün olduğu gibi bugün de görevlerinin başındadır" ifadesi kullanıldı.

"Millet olarak sahip olduğumuz değerler en zor dönemlerde dahi birleştirici bir güç olmuştur" denilen açıklama şöyle devam etti:

"Bu güç sayesinde vatandaşlarımızın sağlığını korumayı ilke edinen sağlık personelimiz, yaşam hakkının kutsallığını savunarak, zaman ve mesai kavramı gözetmeksizin görevlerini yerine getirmeye devam etmektedir. Bakanlığımıza bağlı devlet hastanelerine başvuran tüm hastalarımızın muayene ve tetkiklerinin eksiksiz yapılması ve sağlık hizmetlerinde herhangi bir aksama yaşanmaması için gereken her türlü tedbir alınmıştır. Sağlık hizmetleri sunumu kesintisiz olarak devam etmektedir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık