Özak Yanık Ünitesini açtı

KTÜ Farabi hastanesinde bölgede tek olan yanık ünitesi açılışı yapıldı. Açılışa Spordan spordan srumlu devler Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Emniyet müdürü Feridun Boz,Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, KTÜ

Özak Yanık Ünitesini açtı

KTÜ Farabi hastanesinde bölgede tek olan yanık ünitesi açılışı yapıldı.

Açılışa Spordan spordan srumlu devler Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Emniyet müdürü Feridun Boz,Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, KTÜ rektörü İbrahim Özen, Millet vekili Cevdet Erdöl, KTÜ Farabi hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Teyfik Özlü, Trabzon Sağlık müdürü Halit Çınarka katıldı.

KTÜ yanık ünitesi 8 yataklı, yoğun bakımlı koşullarında yanıklı hastalara hizmet verecek, Hepa filtresi, antibakteriyel boya ve döşemeleriyle modern bir tedavi birimi olarak kuruldu. Hastaların temizlik, bakım ve bonyoları için uygun olan ve donanım içermektedir.

Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak KTÜ'nün yükü artıyor diyerek açılışı yaptı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Acil Servisi'nde bir süre önce hastanenin acil güvenlik görevlisi ile hasta yakını emekli polis arasında yaşanan kavgaya müdahalede bulunan polis memuru Ahmet Öztürk'e Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak tarafından teşekkür belgesi verildi.

Yaklaşık 7 yıldan beri KTÜ Farabi Hastanesi'nde görev yapan 17 yıllık polis memuru Ahmet Öztürk, teşekkür belgesini bakan Özak'ın elinden alırken, hayli duygulandığı gözlendi. Öztürk, görevini yapmanın huzurunu yaşadığını ifade ederek "Ben sadece görevi yaptım. Büyüklerimin de beni böyle onurlandırması beni mutlu etti" dedi.

Bakan Özak'ta yaptığı konuşmada polis memuru Ahmet Öztürk'ü davranışından dolayı tebrik ederken, kendisine teşekkür belgesi ile bir kol saati hediye etti.

Öte yandan 17 Eyül 2009 günü hastanenin KTÜ Farabi Hastanesi Acil Servisi'nde meydana gelen olayda hastanenin güvenlik görevlisi ile hasta yakını emekli polis memuru arasında tartışma yaşanırken, polis memurunun silahını ateşlemesi sonucu 1 kişi yaralanmıştı. Olaya müdahale eden hastane polisi Ahmet Öztürk, olayın büyümesini engelleyerek bu davranışıyla takdir toplamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler