“Otoimmün Büllöz Hastalıklar” toplantısı Trabzon'da

Doğu Karadeniz Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneği’nin ilk Ulusal Güz Toplantısı “Otoimmün Büllöz Hastalıklar” başlığı ile 13-14 Eylül 2013 tarihlerinde Trabzon’da yapılacakToplantı yarın (Cuma günü) saat 08.30’da Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan

“Otoimmün Büllöz Hastalıklar” toplantısı Trabzon'da

Doğu Karadeniz Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneği’nin ilk Ulusal Güz Toplantısı “Otoimmün Büllöz Hastalıklar” başlığı ile 13-14 Eylül 2013 tarihlerinde Trabzon’da yapılacak

Toplantı yarın (Cuma günü) saat 08.30’da Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek törenle başlayacak.

 Kongre başkanlığını Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sevgi Bahadır’ın, sekreterlikleri ise Doç.Dr. Savaş Yaylı ve Yrd. Doç.Dr. Deniz Aksu Arıca’nın yaptığı toplantıda, “Otoimmün Büllöz Hastalıklar” alanında dünyanın ve ülkemizin önde gelen isimleri bir araya gelecek.

 Zengin bir bilimsel program oluşturulan  toplantıda, Amerika Birleşik Devletleri, İsviçre, Almanya, Fransa ve Macaristan’dan beş yabancı bilim insanı konferanslar verecek.

Bunların yanı sıra paneller, olgu tartışmaları, sözel ve poster bildiri oturumlarında ülkemizden değerli bilim insanları sunumlarda bulunacaklar.

  Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sevgi Bahadır, aynı zamanda 2012 yılında Trabzon’da kurulan Doğu Karadeniz Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneği’nin başkanlığını da yürütüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık