Organları başkasına umut olacak

Edinilen bilgiye göre, 27 Şubat 2015 günü Maçka ilçesinde geçirdiği motosiklet kazası sonucu ağır yaralanan Ferdi Çolak (18) ambulansla Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı.Gencin daha sonra beyin ölümü

Organları başkasına umut olacak

Edinilen bilgiye göre, 27 Şubat 2015 günü Maçka ilçesinde geçirdiği motosiklet kazası sonucu ağır yaralanan Ferdi Çolak (18) ambulansla Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı.

Gencin daha sonra beyin ölümü gerçekleşirken, ailesiyle organlarının bağışı konusunda onayı istendi.

Anne Fatma, baba Rahmi çocuklarının organlarının bağışlanması için onay verirken, gencin 1 böbreği Erzurum'a, kalbi Ege Üniversitesi'ne, karaciğeri ise Trabzon'da organ bekleyen hastaya takılacak. Akciğer ve diğer böbreğinin nereye gideceği henüz belirlenmezken gencin ağabeyi de 4 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler