Ölüm Havalimanında Yakaladı

Trabzon'dan uçakla İstanbul'a gelen bir yolcu, Atatürk Havalimanı'nda geçirdiği kalp rahatsızlığının ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Atatürk Havalimanı'nda sağlık hizmeti veren PortClinik'ten yapılan yazılı açıklamada, bugün saat 09.19'd

Ölüm Havalimanında Yakaladı

Trabzon'dan uçakla İstanbul'a gelen bir yolcu, Atatürk Havalimanı'nda geçirdiği kalp rahatsızlığının ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Atatürk Havalimanı'nda sağlık hizmeti veren PortClinik'ten yapılan yazılı açıklamada, bugün saat 09.19'da alınan acil çağrı üzerine Atatürk Havalimanı İç Hatlar terminali geliş katına gidildiği belirtildi.

Açıklamada, sağlık ekiplerinin burada, THY'ye ait uçakla Trabzon'dan geldikten sonra terminalde rahatsızlanarak yere düşen Mustafa Kirali (18) isimli yolcuya müdahalede bulunduğu kaydedildi.

Yapılan araştırmada, Kirali'nin daha önce kalp rahatsızlığı bulunduğu ve bu nedenle ameliyat geçirdiği dile getirilen açıklamada, şöyle denildi:
''Hastanın ilk muayenesinde şuurunun açık, tansiyonunun 80/40, nabzının 40/dakika, oksijen satürasyonunun yüzde 87 olduğu tespit edilmiş ve hastanın bu bulgularla şok tablosunun gelişmekte olduğu anlaşılarak, acilen hastane transportuna karar verilmiştir.

PortClinic ambulans ekibi tarafından Bakırköy Devlet Hastanesi'ne nakledilen hastanın, daha sonradan hastane yetkilileri tarafından kurtarılamadığı öğrenilmiştir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık