Nümune'de bu sefer yemek yapıldı

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları "14 Mart Tıp Bayramı" etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yemek yarışmasında bir araya geldi.Aralarında doktorların da bulunduğu yaklaşık 40 hastane çalışanı evlerinde hazırladıkları yemekleri hast

Nümune'de bu sefer yemek yapıldı

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları "14 Mart Tıp Bayramı" etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yemek yarışmasında bir araya geldi.

Aralarında doktorların da bulunduğu yaklaşık 40 hastane çalışanı evlerinde hazırladıkları yemekleri hastanenin yemekhanesinde sergilediler. Çoğunluğu doktorlardan oluşan 11 kişilik jüri üyeleri yemeklerden tek tek tadarken, birinciyi seçmekte zorlandılar. Sonuçları 14 Mart Tıp Bayramı'nda açıklanacağı belirtilen yemek yarışmasında en beğenilen yemekler listesinde papaz yahnisi ve hamsili pilav ilk sırayı aldı.

Öte yandan yemek yarışmasında dereceye giren yarışmacılar yarım ve çeyrek altın ile ödüllendirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Sağlık