Numune Cumartesi de açık

Trabzon Numune Hastanesi Cumartesi günleri de poliklinik hizmeti verecek. Bu hizmetler saat 09:00-15.00 arası saatlerde verilecek.İşte Trabzon Numune Hastanesi tarafından yapılan açıklama:Bakanlığımız 2010/57 sayılı genelge hükümleri çerçevesinde hastanem

Numune Cumartesi de açık

Trabzon Numune Hastanesi Cumartesi günleri de poliklinik hizmeti verecek. Bu hizmetler saat 09:00-15.00 arası saatlerde verilecek.

İşte Trabzon Numune Hastanesi tarafından yapılan açıklama:

Bakanlığımız 2010/57 sayılı genelge hükümleri çerçevesinde hastanemizde mesai dışı çalışma ile Cumartesi günleri 15 branşta hizmet verilecektir. Poliklinik hizmetleri ile birlikte ameliyat, laboratuar, MR, görüntüleme ve diğer sağlık hizmetleri devam edecektir. Aralık 2010 döneminden itibaren verilecek hizmetlerde hasta ve hasta yakını memnuniyeti odaklı etkin ve kaliteli hizmet verilmesi hedeflenmiştir.

 

Mesai dışı uygulaması ile 15 branşta uzman hekim sağlık hizmeti sunumu yanında ilaç raporları aynı gün içinde verilecek olup,  MR ve BT çekimleri aynı gün çekilmek üzere planlamalar yapılmıştır.

 

Mesai dışı poliklinik hizmetleri saat 09:00-15.00 arasında verilecektir.

 

Verilecek Hizmetler ve Poliklinikler

1.)    Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları

2.)    İç Hastalıkları

3.)    Göz Hastalıkları

4.)    Üroloji

5.)    Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

6.)    Genel Cerrahi

7.)    Beyin ve Sinir Cerrahisi

8.)    Nefroloji

9.)    KBB

10.)  Nöroloji

11.)  Ruh Sağlığı ve Hastalıkları

12.)  Deri ve Zührevi Hastalıkları

13.)   Anesteziyoloji ve Reanimasyon

14.)   Endoskopi

            15.)    Kardiyoloji

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık