Mikropigmentasyon tekniği ile kalıcı makyaj

Kalıcı makyaj esasen Mikro Pigment uygulaması olarak adlandırılmaktadır. Mikro pigment uygulaması mikro, steril ve tek kullanımlık bir iğne ile doğal ve mineral renklerin deri yüzeyinin hemen altına aşılanması işlemidir. Bu alerjik olmayan, ciltlerde özel

Mikropigmentasyon tekniği ile kalıcı makyaj

Kalıcı makyaj esasen Mikro Pigment uygulaması olarak adlandırılmaktadır. Mikro pigment uygulaması mikro, steril ve tek kullanımlık bir iğne ile doğal ve mineral renklerin deri yüzeyinin hemen altına aşılanması işlemidir. Bu alerjik olmayan, ciltlerde özellikle yüz ve vücut kullanımı için tasarlanmış olup, katkı ve koku maddesi içermez. Kalıcı makyajın dövme ile karıştırılmaması gereklidir, ama aynı şekilde uzun yıllar ciltte kalarak doğal görünümü korur. Daha çok kozmetik-dövme sayılabilecek bu işlem sayesinde kaş, göz çizgisi veya dudaklarda kişinin doğal cilt rengiyle uyumlu etkiler yaratılabileceği gibi bazı ufak kusurlar kapatılabilir. Aynı şekilde kalıcı makyaj uygulaması ile kişinin yüzünde bulunan çeşitli şekil bozuklukları giderilebilir. Böylece daha düzgün, bakımlı ve genç bir görünüm kazanılabilir. Bu durum kalıcı makyaj uygulamasını tercih eden kişiye gerek psikolojik ve gerekse de sosyal olarak bir özgüven sağlamaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık