MERS salgınında bilanço ağırlaşıyor

Güney Kore’de etkili olan MERS salgını nedeniyle 2 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 27’ye yükseldi. Ortadoğu Solunum Sendromu (MERS), Güney Kore’de can almaya devam ediyor. Güney Koreli yetkililer yaptıkları açıklamada, 2 kişinin daha MERS n

MERS salgınında bilanço ağırlaşıyor
Güney Kore’de etkili olan MERS salgını nedeniyle 2 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 27’ye yükseldi.
 
Ortadoğu Solunum Sendromu (MERS), Güney Kore’de can almaya devam ediyor. Güney Koreli yetkililer yaptıkları açıklamada, 2 kişinin daha MERS nedeniyle hayatını kaybettiğini ve 3 MERS vakasının daha tespit edildiğini ifade etti.
 
Güney Kore Sağlık Bakanlığı yetkilileri ise, kanser tedavisi gören 97 yaşındaki hastanın hayatını kaybetmesinin ardından ülke genelinde MERS nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 27’ye yükseldiğini, tespit edilen MERS vakalarının ise 172 olduğunu belirtti. Salgın nedeniyle hayatını kaybeden iki hastanın da 80 yaşının üzerinde olduğunu kaydeden yetkililer, hastaların diğer MERS hastaları ile temas ettiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık