Medical Park’tan bomba transfer

Of Devlet Hastanesi’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanı olan Kadir Göde, geçtiğimiz günlerde istifa ederek özel sektöre ilk adımı attı.Medical Park Hastanesi bünyesine katılan fizik tedavi uzmanı, en çok konuşulduğu tedavi yöntemi hastanın kendi kan

Medical Park’tan bomba transfer

Of Devlet Hastanesi’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanı olan Kadir Göde, geçtiğimiz günlerde istifa ederek özel sektöre ilk adımı attı.

Medical Park Hastanesi bünyesine katılan fizik tedavi uzmanı, en çok konuşulduğu tedavi yöntemi hastanın kendi kanından ürettiği ilaçla iyileştirmesi (PRP Uygulaması). Ayrıca kuru İğneleme, Mezoterapi, Kinesyotaping, Hirudoterapi (Sülük tedavisi), Kupa Tedavisi, Hacamat, Manuel Terapisi ile hastalarını tedavi ediyor.

KENDİ İNTERNET SİTESİNDE HASTALARA DANIŞMANLIK YAPIYOR

Kadir Göde aynı zamanda günümüz iletişim araçlarını da çok iyi kullanarak hastaları ile bire bir iletişime geçiyor. https://www.kadirgode.com/tr adresi üzerinden hastaların tedavi yöntemiyle ilgili sorduğu sorulara aynı anda cevap veriyor. Bu sayede ülkenin dört bir yanından hastalar kendisini görmeye Trabzon’a geliyor. En son Kocaeli’nden gelen bir hastayı tedavi etti.  

KADİR GÖDE KİMDİR?

1983 Yılında Niksar'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Antalya Çağlayan Lisesinde tamamlayıp, yüksek öğrenimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde bitirdi. Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon ihtisasını Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde aldı.  Of Devlet Hastanesinde birbuçuk yılı aşkın süre çalıştıktan sonra, Medical Park Trabzon Hastanesinde görev yapmaya devam etmektedir. Yalvaçlı olup, evli ve bir çocuk babasıdır.

Eğitim Bilgileri:  2008 Hacettepe Tıp Fakültesi Ankara
 
İş Deneyimi: 2009 Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

2013 Of Devlet Hastanesi
 
2015 Medical Park Trabzon

11349908_967061240055023_598765954_n.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık