Medical Park Yıldızlı'dan 'Kadınlar için Güzel Yaşam' söyleşisi

Medical Park Yıldızlı Hastanesi, Trabzon Forum AVM'de 'Kadınlar için Güzel Yaşam' konulu söyleşi düzenledi.

Medical Park Yıldızlı'dan 'Kadınlar için Güzel Yaşam' söyleşisi

Medical Park Trabzon Yıldızlı Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Tuğba Altın, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Emrah Sözen ve Dermatoloji Uzmanı Dr. Hikmet Akyazı, Trabzon Forum AVM’de düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü söyleşisinde kadınlarla bir araya geldi.

Medical Park Yıldızlı'dan 'Kadınlar için Güzel Yaşam' söyleşisi

Söyleşinin moderatörlüğünü Özlem Kadakaloğlu yaparken, gerçekleşen söyleşini kadınlar tarafından ilgi ile takip edildi. 

Medical Park Yıldızlı'dan 'Kadınlar için Güzel Yaşam' söyleşisi

Söyleşide konuşan Medical Park Trabzon Yıldızlı Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Tuğba Altın, MLP Care Sağlık Grubu olarak iş hayatında kadın istihdamına büyük değer verdiklerini belirterek, “17 bin civarında çalışanımızın 11 binden fazlasının kadın olması da bunun iyi bir kanıtıdır” dedi.

Medical Park Yıldızlı'dan 'Kadınlar için Güzel Yaşam' söyleşisi

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Emrah Sözen de kadınların en çok merak ettiği estetik uygulamalarını anlattı. Dr. Sözen dinleyicilere şu bilgileri verdi: "Estetik operasyonlar ülkelere hatta bölgelere göre farklılık gösterebilir. Mesela Trabzon’da en çok talep gören burun estetiği yani rinoplasti ameliyatı. Rinoplasti ameliyatlarında günümüzde amaç ve talep daha çok doğal bir burun görüntüsü elde etmektir. Burun estetiğinin yanı sıra meme büyütme-küçültme, karın gerdirme, göz kapağı kaldırma, kulak küçültme operasyonları ve liposuction gibi vücut şekillendirme işlemlerini hastanemizde sıkça yapmaktayız. Estetik günümüzde artık lüks değil bir ihtiyaç. Özellikle doğumdan sonra verilen kilolarla birlikte vücutta meydana gelen sarkmalar kadınları depresyona sokuyor. Ancak deneyimli kadromuzla bu sorunları çok kısa sürede çözebiliyor ve olumlu dönüşler alıyoruz."

Medical Park Yıldızlı'dan 'Kadınlar için Güzel Yaşam' söyleşisi

‘CİLT LEKELERİNİN TEDAVİSİ VAR’

Dermatoloji Uzmanı Dr. Hikmet Akyazı ise kadınların en büyük sorunlarından biri olan cilt lekelerine değindi. Dr. Akyazı, güneş lekeleri, gebelikte oluşan lekeler-çatlaklar, çiller, ince kırışıklıklar, akne ve sivilce izleri ile genişleyen gözeneklerin tedavisinin mümkün olduğunu belirterek, “Thulium lazer leke tedavisi ile başarılı sonuçlar elde ediyoruz. 1927 nm dalga boyunda olan lazer sistemi, cildimizde soyulma oluşturmadan renk açılmasını sağladığı için akıllı lazer olarak adlandırılıyor. Bu lazer tedavisi ile vitaminlerin cilt altına emilimi sağlanarak kırışıklıklar da azaltılabiliyor. Yıllar içinde oluşan ve çoğalan benleri ayrıntılı bir şekilde değerlendirilip dermatoskopik muayenesini yapıyoruz. Kozmetik amaçlı çıkarılması planlanan benler, lokal anestezi ile uyuşturularak herhangi bir acı hissetmeden, 10-15 dakikada radyofrekans smart cure işlemi ile yüzünüzden siliniyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Sağlık