Lazer Epilasyon Uygulaması ve Cihazları Hakkında

Özellikle ağrısız ve uzun süreli sonuçlar elde etmek için kullanılan ve en çok  tercih edilen epilasyon uygulaması lazer ışınları ile uygulanan, lazer epilasyon uygulamasıdır. Diğer epilasyon uygulamalarının ağrılı olması ve kısa süre içerisinde tekrar uy

Lazer Epilasyon Uygulaması ve Cihazları Hakkında

Özellikle ağrısız ve uzun süreli sonuçlar elde etmek için kullanılan ve en çok  tercih edilen epilasyon uygulaması lazer ışınları ile uygulanan, lazer epilasyon uygulamasıdır. Diğer epilasyon uygulamalarının ağrılı olması ve kısa süre içerisinde tekrar uygulanması gerektiğinden, lazer epilasyon uygulaması hem bayanların, hem de erkeklerin ilk tercih ettiği epilasyon uygulaması halini almıştır. Lazer ışınları sayesinde etkili sonuçlar ortaya çıkaran lazer epilasyon uygulamasında, ışınlar kıl köklerine eder ve ısınarak canlılıklarını yitirmelerini sağlar. Isınma sonucunda zarar gören ve canlılığını yitiren kıl kökleri bir süre sonra etkisiz hale gelerek düşer ve epilasyon uygulaması yapılan bölgede tekrardan oluşum gösteremez.

Bakınız : Lazer epilasyon cihazları

Lazer epilasyon uygulaması tüm cilt tiplerine uygulanabilmektedir, fakat hassas cilde sahip bazı kişilerde uygulamaya başlanmadan önce doktor kontrolünde cilt yüzeyinde küçük bir alanda deneme atışı yapılır, deneme atışının ardından bir süre ciltten alınan tepki gözlemlenir ve lazer epilasyon uygulamasına devam edilip edilemeyeceğine, cildin lazer epilasyon uygulamasına müsait olup olmadığına karar verilir, bu duruma göre uygulamaya devam edilir yada sonlandırılır. Lazer epilasyonda kullanılan cihazlar hakkında teknik detaylı bilgilere cosmo-plus.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler : Alexandrite Lazer

Lazer epilasyon uygulaması seans süresi kişiden kişiye farklılık göstermektedir, tek seansta tamamlanamamasının sebebi ise kıl rengi, cilt ten rengi, kıl yoğunluğu gibi faktörlerin kişiden kişiye farklılık göstermesidir. Lazer epilasyon uygulaması için tek seans ne yazık ki yeterli olmamaktadır, kıl köklerinden bazıları gelişme evresindeyken, bazıları ise henüz oluşum evresinde olabilmektedir, gelişme evresindeki kıl kökleri lazer ışınlarından etkilenirken, henüz oluşum evresinde olan kıl kökleri ışınlardan etkilenmemekte ve bu sebeple bir sonraki seansa ihtiyaç duyulmaktadır. Lazer epilasyon uygulaması sayesinde ağrısız ve uzun süre etkisini gösteren sonuçlar ile rahatlığın keyfini yaşayabilirsiniz. Cosmo-plus.com.tr web sitesinde lazer epilasyon uygulamasında kullanılan epilasyon cihazlarını inceleyebilirsiniz. Lazer epilasyon cihazlarının yanı sıra cilt bakım cihazları, mezoterapi cihazları, radyofrekans cihazları ve klinik ekipmanları hakkında da detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Cosmo-plus.com.tr ile cilt bakımı cihazları, zayıflama cihazları ve atache, karbon maske gibi birçok uygulamaya ve cihaz özelliklerine ulaşabilirsiniz.

Detaylı Bilgi : www.cosmo-plus.com.tr

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık