Lazer Epilasyon işlemi güvenli mi?

Her ne kadar etkili oldukları söylenmese de kısa bir süreliğine de olsa istenmeyen tüyler yok oluyordu. Teknolojinin gelişmesi ile istenmeyen tüylere de kesin ve kalıcı çözümler ürettiler. Lazer epilasyon yöntemi bu konu da oldukça önemli bir teknolojik g

Lazer Epilasyon işlemi güvenli mi?

Her ne kadar etkili oldukları söylenmese de kısa bir süreliğine de olsa istenmeyen tüyler yok oluyordu. Teknolojinin gelişmesi ile istenmeyen tüylere de kesin ve kalıcı çözümler ürettiler. Lazer epilasyon yöntemi bu konu da oldukça önemli bir teknolojik gelişmedir. Bu işlemin güvenli ve sağlıklı olduğu yüz binlerce klinik vaka ve çok çeşitli bağımsız sağlık kuruluşlarının onayıyla garanti altına alınmıştır. Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) de 1997 yılında yayınladığı bildirge ile; onaylı cihazlar ve lisanslı uzmanlarca yapılan lazer epilasyon uygulamasının tamamen güvenli olduğunun bildirmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık