Kuş gribi hortladı!

Hong Kong’da sağlık bakanlığı yetkilileri, Çin ziyaretinin ardından evine dönen bir kadında kuş gribi tespit edilmesi üzerine alarm durumuna geçti.59 yaşındaki kadın, 2003 yılındaki salgından bu yana bu hastalığa yakalanan ilk kişi oldu. Bunun dışında şim

Kuş gribi hortladı!

Hong Kong’da sağlık bakanlığı yetkilileri, Çin ziyaretinin ardından evine dönen bir kadında kuş gribi tespit edilmesi üzerine alarm durumuna geçti.

59 yaşındaki kadın, 2003 yılındaki salgından bu yana bu hastalığa yakalanan ilk kişi oldu. Bunun dışında şimdilik başka bir kuş gribi vakası yok, herhangi bir ihbar da gelmedi. Ancak yetkililer yine de, bir kişide görülmesi durumunda bile, bunun, olası bir salgının başlangıcı olabileceğine dikkat çekiyor. Kuş gribi ilk kez 1997 yılında hayvandan insana bulaşmış ve bugüne dek 500’ün üzerinde vakaya rastlanmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık