Koyu göz halkalarına bitkisel çözüm

Göz çevresindeki cilt, yüzümüzle kıyaslayınca neredeyse bir zar tabakası gibi kalıyor. Bu nedenle bazen cilt tipine bağlı olarak mavileşiyor, kahverengi ya da mor hale gelebiliyor. Bol su tüketinBazen aşırı yorgunluk nedeniyle de göz altlarında “gölge” ol

Koyu göz halkalarına bitkisel çözüm

Göz çevresindeki cilt, yüzümüzle kıyaslayınca neredeyse bir zar tabakası gibi kalıyor. Bu nedenle bazen cilt tipine bağlı olarak mavileşiyor, kahverengi ya da mor hale gelebiliyor. 

Bol su tüketin

Bazen aşırı yorgunluk nedeniyle de göz altlarında “gölge” oluşabiliyor. Bu durumda koyu göz halkalarının görünümünü yok etmek için daha fazla dinlenmek ve bol su içmek gerekiyor. Sürekli olarak göz altlarınız koyulaşıyor  ve şişiyorsa buna bitkisel çarelerle çözüm bulabilirsiniz.

Papatya çayı etkisi

Bir bardak sıcak suda bir tutam kuru papatyayı haşlayın. Bu çaya pamuk batırın ve göz altlarınıza koyarak 10 dakika bekletin. Papatya uygulaması göz morlukları ve  şişmiş göz kapakları için çok etkilidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık