Kızılay'dan vatandaşa davet

Dr. Pirimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ülkenin kan gereksiniminin ramazan ayında da devam ettiğini belirterek, ''Ramazan ayında kan bağış oranındaki düşüş, kan ihtiyacını karşılamakta sıkıntı yaratmaktadır.'' dedi. Merkez olarak ramazanda da gerek gün

Kızılay'dan vatandaşa davet

Dr. Pirimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ülkenin kan gereksiniminin ramazan ayında da devam ettiğini belirterek, ''Ramazan ayında kan bağış oranındaki düşüş, kan ihtiyacını karşılamakta sıkıntı yaratmaktadır.'' dedi.

Merkez olarak ramazanda da gerek gün içerisinde merkezde, gerekse iftar sonrası gezici ekiplerle kan ihtiyacını karşılamak için faaliyet gösterdiklerini anlatan Dr. Pirimoğlu, şunları kaydetti:

''Önümüzdeki Ramazan Bayramı nedeniyle kan ihtiyacını karşılamakta sıkıntı yaşamamak adına tüm kamuoyunu kan bağışına davet ediyoruz. Kan bağışladıktan sonraki hayat kurtarmanın verdiği mutluluğu yaşamak için ramazanda da kan bağışına devam edelim.''

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler