Karadeniz burun farkıyla şampiyon

 Her yıl yüzlerce ameliyat yapan Trabzonlu cerrahların ünü dünyaya yayıldı. Uygun fiyat ve kaliteli hizmet nedeniyle yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda hasta ameliyat için Trabzon'a geliyor. Guinness Rekorlar Kitabı'na girerek burun şampiyonu çıkaran Kara

Karadeniz burun farkıyla şampiyon

 

Her yıl yüzlerce ameliyat yapan Trabzonlu cerrahların ünü dünyaya yayıldı. Uygun fiyat ve kaliteli hizmet nedeniyle yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda hasta ameliyat için Trabzon'a geliyor.
 
Guinness Rekorlar Kitabı'na girerek burun şampiyonu çıkaran Karadeniz, burun estetiğinde de şampiyonluğu zorluyor. Trabzon'da görev yapan Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr.Ömer Ambarcıoğlu Türkiye ortalamasının oldukça üstünde burun ameliyatı yaptıklarını ifade etti. Ambarcıoğlu, "Karadeniz Bölgesi bu iş için uygun. Bölgenin insanı daha çok katmerli ve uzun buruna sahip. Bu durum burun ameliyatlarını öne çıkarıyor. Bir işi ne kadar çok yaparsanız o kadar deneyim kazanıyorsunuz.Onlardan edindiğimiz deneyimlerle burun estetiği başarısında önemli ivme kazandık" dedi.
 
Sonuçlar referans oluyor
 
Dr. Ambarcıoğlu, ortaya çıkan iyi sonuçların birer referans niteliği taşıdığını belirterek, "Ameliyatını yaptığımız hasta şehir dışında ya da yurtdışında olan yakınlarına öneriyor. Dolayısıyla hem yurtiçi hem yurtdışından gelen çok hastamız var. Sırf bunun için Almanya'dan, Avusturya'dan, Rusya'dan, Gürcistan'dan, Yunanistan'dan gelen çok sayıda hastamızın burnunu yaptık" diye konuştu. Ambarcıoğlu, günde 2 burun ameliyatı yaptığını söyledi.
 
İstanbul’la yarışıyoruz
 
En çok ameliyatın yapıldığı İstanbul’la yarıştıklarını söyleyen Ambarcıoğlu şöyle devam etti: "Bu işlerin merkezi İstanbul'la yarışıyoruz. Her yıl önemli artış var. Çünkü kaliteli hizmetimizin neticesinde ciddi talep söz konusu. Son 5 günde yaptığım 10 ameliyatın sadece 2'si Trabzon'dan. Fiyatlarımız uygun, 2-3 bin liraya yapıyoruz. İstanbul'daki fiyat bizimkinin iki katı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Sağlık