Kalıcı makyaj uygulaması

Kalıcı makyaj teknolojisi kadınların gerek gündelik yaşamlarında ve gerekse de iş hayatlarında yani kısacası her şart altında bakımlı görünmelerini sağlamaktadır. Kalıcı makyaj mikro-pigment uygulaması teknolojisi ile mikro, steril ve tek kullanımlık bir

Kalıcı makyaj uygulaması

Kalıcı makyaj teknolojisi kadınların gerek gündelik yaşamlarında ve gerekse de iş hayatlarında yani kısacası her şart altında bakımlı görünmelerini sağlamaktadır. Kalıcı makyaj mikro-pigment uygulaması teknolojisi ile mikro, steril ve tek kullanımlık bir iğne vasıtasıyla doğal ve mineral renklerin deri yüzeyinin 0.5 veya 0.7 mm altına aşılanması işlemi neticesinde uygulanan bir işlemdir. Kimyasal içermeyen doğal boyalarla her cilt yapısına uygun, renk değişikliği yapmayan, 1-4 yıl arasında kalıcılığını korumaktadır. Kalıcı makyaj uygulamasında mikropigmentasyon tekniği kullanılarak deri altına uzun süre dayanabilecek insan vücudu ile uyumlu maddeler enjekte edilmektedir. Kalıcı makyajı yüz üzerinde gözün üstüne ve altına, kaşa, dudaklara(hem çerçeve hem renklendirme olarak),. allık olarak yanaklara yapmak mümkündür. Genellikle kalıcı makyaj uygulamalarında ilk uygulamanın ardından en az üç hafta beklenir, bu dönemde yapılan uygulamanın bölgeye oturması sağlanır ve bu sayede iyileşme sürecinin tamamlanmış olur.

Kalıcı makyajın 2 amacı bulunmaktadır, bunlardan ilkinin kullanım alanı dekoratif kozmetiktir. Pigmenti kaşlara, göz kapaklarına ve dudak konturlarına uygulama sayesinde sadece yüzün avantajları vurgulanmakla kalmamakta, aynı zamanda yüz üzerinde bulunan optik pürüzler de kalıcı makyaj teknolojisi ile düzeltilebilmektedir. Kalıcı makyajın ikinci kullanım amacı ise terapi ve estetik kapatma amaçlı olmasıdır. Kişilerdeki yara izleri, ameliyat izleri, herhangi bir kaza ya da travma sonucu oluşan fiziksel tahribat izlerinde, saç boşluklarında, doğum ve güneş lekelerinde, vücudun herhangi bir yerinde ben veya küçük şekillerde olmak üzere hem erkekler hem de kadınlar üzerinde uygulanabilmektedir.

Etiketler : Kalıcı Kaş Kontürü

Kalıcı makyaj son derece doğal bir görünümle yüzdeki kontrastları arttırır, yüzün kendine has hatlarını belirginleştirir ve yüz üzerinde bulunan doğuştan gelen ya da sonradan ortaya çıkan bazı kusurları giderir. En başta zamanı kısıtlı çalışan kadınlar olmak üzere tüm kadınlar (çocuklu ev kadınları,öğretmenler) kalıcı makyajı kullanmaktadır. Kalıcı makyaj teknolojisi kozmetik yolu ile güzelleşmek isteyen bayanlar, gerçek güzellik sorunları olan ve bu sorunu kalıcı makyaj ile çözüme kavuşturmak isteyen kişiler için çok iyi bir avantajdır.

Tüm bunlarla beraber unutulmamalıdır ki sade bir makyaj, taşıyıcısının doğal güzelliğinin altını çizer.

Detaylı Bilgi : www.helenaguzellik.com

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık