Kaçak ilaç vurgununa darbe

 İzmir Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, bazı iş yerlerinde ''Sağlık Bakanlığı'nın izni olmayan ilaçlar satıldığı'' yönündeki bilgi üzerine Alsancak, Çankaya ve Karşıyaka'daki 5 adrese operasyon düzenledi. Ekipler, Sağlık Bakanl

Kaçak ilaç vurgununa darbe

 

İzmir Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, bazı iş yerlerinde ''Sağlık Bakanlığı'nın izni olmayan ilaçlar satıldığı'' yönündeki bilgi üzerine Alsancak, Çankaya ve Karşıyaka'daki 5 adrese operasyon düzenledi.

 

Ekipler, Sağlık Bakanlığı'nın onayı olmayan ve Türkiye'ye kaçak olarak getirildiği belirlenen 3 bin 429 kutu ilaç ele geçirdi.

 

Yetkililer, Sağlık Bakanlığı'nın izni olmayan bu tür ilaçların, üretim yerlerinin belli olmadığını belirterek bunun insan sağlığı açısından problem oluşturabileceği uyarısında bulundu.

 

İfadesine başvurulan iş yeri sahipleri hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık