İnsanoğlu için 125 yıl ömür hayal mi?

Kısa bir süre öncesine kadar insanoğlunun en fazla 115 yıl yaşayabileceği düşünülürken bugün artık 125 yıl yaşayabiliriz...120'nin üzerini telaffuz etmeye başladık. Yalnızca bilim kurgu filmlerinin senaryolarına konu olabileceğini düşündüğümüz bu mucize r

İnsanoğlu için 125 yıl ömür hayal mi?
Kısa bir süre öncesine kadar insanoğlunun en fazla 115 yıl yaşayabileceği düşünülürken bugün artık 125 yıl yaşayabiliriz...

120'nin üzerini telaffuz etmeye başladık. Yalnızca bilim kurgu filmlerinin senaryolarına konu olabileceğini düşündüğümüz bu mucize rakamlar artık bilim adamlarının ve bu konuda uzmanlaşmış kurumların kolayca dillendirdikleri süreler haline Artık insanoğlu bu uzun süreleri olabildiğince sağlıklı yaşamanın formüllerini arıyor ve konuyla ilgili yeni alanlar ve dolayısıyla yeni kavramlar  ortaya çıkıyor.

ANDULASYON NEDİR?

Karlsruhe üniversitesinde ders olarak okutulan ''andulasyon'' bunların en önemlilerinden biri. İnsanoğlunun Mars yolculuğundaki en önemli açmazlardan biri olan astronot veya kozmonotların bu yolculuğu ölmeden gerçekleştirebilmesi sorunu bu yöntemle aşıldı.

UZAY YOLCULUKLARINA UMUT OLDU

Geniş bir frekans alanından rastlantısal olarak seçilen biyolojik  rezonans titreşimleri yani ''Andulasyon Terapi Sistemi'' ile yalnızca Mars yolculuğu değil gittikçe uzayan ''yaşam yolculuğu'' da sağlıkla gerçekleştirilebilecek.

STRES İLE BAŞA ÇIKMA

Hastalıkları neredeyse % 75 ila 90' ının nedeni olarak kabul edilen stresi yönetebilmek anlamında da en değerli buluşlardan biri olarak kabul edilen bu teknolojinin kullanımı giderek yaygınlaşmaktadır. Beyin dalgaları ölçüt olarak alındığında şifa dalgası olarak niteleyebileceğimiz ''alfa'' dalgasına geçişi bu kadar hızlı gerçekleştirebilecek başka bir modalite olmadığını ifade eden nörologların sayısı da giderek artmakta. Andulasyon bu alanda yeni geldi.  tanıştığımız kavramlardan biri ve insanın ''yaşam yolculuğu'' na ışık tutuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık