İlaçlarınızı bu uygulama hatırlatacak

Akıllı telefon sahiplerinin %7'si mobil sağlık uygulamalarını kullanıyor. Hayatımızı kolaylaştıracak bu uygulamayla bir ilacı ne zaman, hangi dozda, günde kaç defa, ne kadar süre ile alacağınız bilgilerini girerek, ilaç takibinizi kolayca yapabilirsiniz.

İlaçlarınızı bu uygulama hatırlatacak
Akıllı telefon sahiplerinin %7'si mobil sağlık uygulamalarını kullanıyor. Hayatımızı kolaylaştıracak bu uygulamayla bir ilacı ne zaman, hangi dozda, günde kaç defa, ne kadar süre ile alacağınız bilgilerini girerek, ilaç takibinizi kolayca yapabilirsiniz. Telefonunuz ilaç zamanı geldiğinde sizi uyarıyor.
 
İlaçlarınızı en iyi takip eden uygulama 'MedRem'
 
Akıllı Telefonlarınızdaki Sağlık Uygulamaları Marifetleriyle Şaşırtıyor
Yapılan anketlere göre, akıllı telefon sahiplerinin %7'si mobil sağlık uygulamalarını kullanıyor ve bu uygulamaların kullanım alanları da gittikçe genişliyor. Genişleyen bu pazarda uygulama üreten başlıca şirketler ABD'de bulunsa da bu alanda dünya genelinde de büyük bir yükseliş göze çarpıyor.
 
Bu uygulamalara bir örnek de "MedRem" adlı ilaç hatırlatma uygulaması. Başta ABD olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde kullanılan bu uygulama artık Türkçe olarak da Türkiye'deki kullanıcıları için hizmet vermeye başladı. MedRem ile bir ilacı ne zaman, hangi dozda, günde kaç defa, ne kadar süre ile alacağınız bilgilerini girerek, ilaç takibinizi kolayca yapabilirsiniz. Her gün ilaçlarınızı almanızı hatırlattığı gibi aynı zamanda sizin için kullanılan ilaç geçmişinizi de tutan MedRem, kullanımı basit ve hayatınızı kolaylaştıracak bir uygulama.
 
 
Üreticiler artık bu tarz uygulamalarla hayatımızı daha sağlıklı ve kolay hale getirmek için çalışmalarına devam ediyorlar. Bu uygulama için firmanın sloganı ise sağlık için teknoloji.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler