İbrahimağaoğlu: TS Kongresi erkene alınmalı!

Trabzonspor'da Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Emre Turan ve Köksal Sadıkların istifa etmesinin yankıları sürerken Bir diğer Yönetim Kurulu Üyesi Erol İbrahimağaoğlu Haber61.net'e açıklamalarda bulundu.İbrahimağaoğlu "Bu saatten sonra devam etmenin anlamı yo

İbrahimağaoğlu: TS Kongresi erkene alınmalı!

Trabzonspor'da Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Emre Turan ve Köksal Sadıkların istifa etmesinin yankıları sürerken Bir diğer Yönetim Kurulu Üyesi Erol İbrahimağaoğlu Haber61.net'e açıklamalarda bulundu.

İbrahimağaoğlu "Bu saatten sonra devam etmenin anlamı yok. Ancak süreç daha sıcak. Benimde görüşüm Demirören'e destek verilmemesi yöünde idi. Çünkü insanlar bize sosyal medya dan da hakaret ediyor. Bu insanlar da haklıdır. Şuanda  yönetimin toplu bir istifa kararı yok. Bu saaten sonra Trabzonspor düşünerek hareket etmek zorundayız. Çünkü  bunun borsası var ,bunları düşünmesi gerekli açıklama yapan isimler.

Aralık Ayında Trabzonspor'da normal kongre olacaktı ama şimdi yaşanan sürecte artık daha önceye alınması gerekli. Bizler koltuğumuza yapışmadık. İstifa eden arkadaşlarımızın her halde geçerli bir sebepleri mazeretleri vardır.

Yıldırım Demirören'i desteklemek bizim için doğru olmadı, bunada hiç gerek yoktu. Çünkü "3 Temmuz Federasyon için bitmmiştir" diyen bir adam desteklenemez. Trabzonspor taraftarı müsterih olsun. dedi

İbrahimağaoğlu Trabzon'un yapımı devam eden stadyumu Akyazınında bir an önce bitmesi gerektiğinin altını çizerek" Akyazı Trabzonspor için hayati önem taşıyor. Bir an önce Akyazı'nın bitmesini istiyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık