Hastaneden kanser ilaçlarını çaldılar

Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Kliniği’ne giren hırsızlar, kanser hastalarının kullandığı ve 30 bin lira değerinde olan ilaçları çaldı. Polis, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.Fırat üniversitesi Hastanesi’nin 5’inci katında bulu

Hastaneden kanser ilaçlarını çaldılar

Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Kliniği’ne giren hırsızlar, kanser hastalarının kullandığı ve 30 bin lira değerinde olan ilaçları çaldı. Polis, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Fırat üniversitesi Hastanesi’nin 5’inci katında bulunan Onkoloji kliniğinin kapı kilidini kırarak dün gece giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, kanser hastalarının kullandığı 30 bin lira değerindeki ilaçları çaldı. Hırsızların kaçarken, kapıya başka bir kilit taktıkları belirtildi. Sabah saatlerinde kliniğe gelen görevlilerin kapıyı açamaması üzerine ortaya çıkan hırsızlık olayı için polise haber verildi. Olay yerine gelen hırsızlık masası ekipleri, yaptıkları araştırmalarda, kapının açılmasında kullanılan malzemeler ile kapının kilidini hastanenin dışında buldu. Güvenlik kamerasının bulunmadığı klinikte meydana gelen hırsızlık olayının aydınlatılması için polis çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler