''Hareket ediverin gari''

 Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Obeziteye karşı 10 bin adım projesi" kapsamında Muğla'da düzenlenen "Hareket ediverin gari" yürüyüşüne katıldı.  Bakan Akdağ, Cumhuriyet Meydanı'ndan Muğla Şehir Stadı'na kadar olan 2,5 kilometrelik mesafede, "Obeziteye karşı

''Hareket ediverin gari''

 

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Obeziteye karşı 10 bin adım projesi" kapsamında Muğla'da düzenlenen "Hareket ediverin gari" yürüyüşüne katıldı.

 

 

Bakan Akdağ, Cumhuriyet Meydanı'ndan Muğla Şehir Stadı'na kadar olan 2,5 kilometrelik mesafede, "Obeziteye karşı 10 bin adım projesi" kapsamında tempolu yürüyüş gerçekleştirdi. Mesafeyi 10 bin adımdan daha az bulan Akdağ, beraberindekilerle Muğla Şehir Stadı'nda da 3 tur attı. Akdağ, bin 200 metre daha yürüdükten sonra yürüyüşü tamamladı. Bazı bürokratların Bakan Akdağ'ın yürüme temposuna ayak uyduramayarak gruptan ayrıldığı gözlendi. 

 

Akdağ'a, yürüyüşünde Muğla Valisi Fatih Şahin, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacı Caferoğlu, AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, vatandaşlar, öğrenciler ve sporcular eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler