Gribe karşı bu çayı için

Manisa'nın Kırkağaç ilçesi Bakır Mahallesinde hazırladığı bitkisel kürlerle birçok hastanın şifa bulmasına yardımcı olan herbalist Şevki Güngör, soğuk algınlığıve nezleden korunmak ve tedavisine yardımcı olmak amacıyla yararlanılan bitkisel ürünler içeris

Gribe karşı bu çayı için

Manisa'nın Kırkağaç ilçesi Bakır Mahallesinde hazırladığı bitkisel kürlerle birçok hastanın şifa bulmasına yardımcı olan herbalist Şevki Güngör, soğuk algınlığıve nezleden korunmak ve tedavisine yardımcı olmak amacıyla yararlanılan bitkisel ürünler içerisinde, en çok bilinenin Ekinezya olduğunu söyledi.

VİRÜSLERİ ÖLDÜRÜYOR

Ekinezyanın hem virüsleri öldürdüğünü hem de virüslerin yol açacağı tahribatı ortadan kaldırdığına dikkat çeken Güngör, “Ekinezya hem virüsleri öldürüyor hem de virüslerin yol açtığı iltihap etkenlerinin miktarını kontrol ederek boğaz ve akciğerlerde yol açacağı hasarı engelliyor. Ekinezya her gün içildiği takdirde bağışıklık sistemini güçlendirdiği için kesin olarak gribi önler. Ekinezya çayına mutlaka bir yemek kaşığı bal ilave edilmeli. Bir su bardağı kaynak suya, 1,5 gram Ekinezya çayı, içerisine de bir tatlı kaşığı bal ilave ederek gripten rahatlıkla korunabilirsiniz.

Ekinezya bitkisi bal ile içildiği takdirde, yüzde 400 oranında daha fazla etkili olmakta. Bir gün içerisinde gripten kurtulma olasılığı ise çok yüksek. Ekinezyanın yanı sıra Kuşburnu, Zencefil, Ihlamur, Nane, Gülhatmi ve Papatya bitkilerini karıştırarak, grip için bağışıklık güçlendirici olarak çay gibi tüketilebilir. Günde 1-2 bardak içildiği takdirde sizi grip enfeksiyonuna karşı koruyabilir" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler