Fokuslu ultrason ile ameliyatsız yüz germe

İnsanların daha genç, dinamik ve taze bir görünüme sahip olmaları ve yaşlanmanın olumsuz etkilerini ve yaşlanma sürecini mümkün olduğunca geciktirmeleri ve hatta yaşlanma sürecini geriye doğru çevirmeleri gelişen modern tıp ve estetik teknolojisi sayesind

Fokuslu ultrason ile ameliyatsız yüz germe

İnsanların daha genç, dinamik ve taze bir görünüme sahip olmaları ve yaşlanmanın olumsuz etkilerini ve yaşlanma sürecini mümkün olduğunca geciktirmeleri ve hatta yaşlanma sürecini geriye doğru çevirmeleri gelişen modern tıp ve estetik teknolojisi sayesinde artık bir hayal olmanın çok ötesinde pek çok farklı alternatifle insanların hizmetine sunulmaktadır. Bu yeni ve modern yöntemlerden birisi de fokuslu ultrason (focus ultrasound) yöntemi ile cilt gençleştirme ve ameliyatsız yüz germe tekniğidir.

Fokuslu ultrason yönetmi ile hasta bu uygulamaya oldukça kısa bir zaman ayırarak ağrısız, acısız ve işlem sonrasında herhangi bir nekahat (iyileşme) dönemi geçirmeden gerginliği ve elastikiyeti arttırılmış bir yüze sahip olabilmektedir.

Günümüzde en önde gelen ve etkili ultherapy (ulterapi) sistemlerinden birisi olan fokuslu ultrason (Ultraskin ya da Ultraformer adlarıyla da bilinir) tekniği sayesinde kişinin yaşı uygulama sonrasında adeta geriye doğru gitmektedir. Fokuslu ultrason ile cilt gençleştirme ve ameliyatsız yüz germe teknolojisi ile hastaya uygulanan işlemde kişinin cildinin tabakalarındaki taşıyıcı doku olarak adlandırılan dokular üzerine özel ses dalgaları aracılığı ile odaklanılır ve bu dokular uyarılır. Uyarılan bu dokular da kişinin vücudundaki kolajen üretiminin artmasına neden olur. Vücutta ve ciltte kollajen üretiminin tetiklenerek artması ise kişinin cildinde gözle görülür bir derece sıkılaşma, gerginleşme, elastikiyet kazanma ve toparlanma olarak kendini gösterir.

Yüksek Fokuslu Ultrasound teknolojisi sayesinde herhangi bir cerrahi müdahale ya da ameliyata gerek duyulmaksızın cilttte kolllajen üretiminin artması sağlanır, cildin sahip olduğu bağ dokusunun güçlendirilmesi ve daha sağlıklı bir hale getirilmesi sağlanır, kişinin yüzünde zaman içerisinde yaşlanmanın getirmiş olduğu etkiler ve gerekse de zaman içerisinde oluşan diğer çevresel faktörlere bağlı olarak ortaya çıkan kırışıklıklarda kayda değer bir azalma sağlanır ve cilde tedavi öncesine göre son derece taze ve yenilenmiş bir görünüm kazandırılır.

Fokuslu ultrason ile ameliyatsız yüz germe ve cilt gençleştirme işleminde özel ses dalgaları kullanılır, bu ses dalgaları hastanın cildine ve cildin tabakalarına odaklanma sistemi ile lokal olarak etki eder ve yukarıda da belirtildiği üzere ciltteki kollajen üretimi tetiklenmiş olur ve bu sayede cilt üzerinde oldukça başarılı bir lifting etkisi yakalanmış olunur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler