EYOF'tan bayram ziyaretleri

Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları (EYOF) 2011 Trabzon Tanıtım ve İletişim Direktörü Hayri Güner ile ve beraberindekiler, kentteki çeşitli hastaneleri ziyaret etti.Güner ile beraberindeki EYOF temsilcileri, ''14 Mart Tıp Bayramı'' etkinlikleri kapsamında, Ka

EYOF'tan bayram ziyaretleri

Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları (EYOF) 2011 Trabzon Tanıtım ve İletişim Direktörü Hayri Güner ile ve beraberindekiler, kentteki çeşitli hastaneleri ziyaret etti.

Güner ile beraberindeki EYOF temsilcileri, ''14 Mart Tıp Bayramı'' etkinlikleri kapsamında, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Serdar Türkyılmaz, Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Akyol, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ekrem Akgül, Ahi Evren Kalp ve Damar Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Şükrü Çelik'i de makamında ziyaret etti.

İl Sağlık Müdür Vekili Mustafa Dereli'yi de makamında ziyaret eden Güner ile beraberindekiler, bu kişilerin bayramını kutlayıp 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları hakkında bilgiler verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık