Estetik Cerrahiyi Kadınlar Yönlendiriyor

Estetik cerrahi ve medikal uygulamaların en fazla kadınlar tarafından tercih edildiğini ifade eden Op. Dr. Bülent Cihantimur, "Erkekler konuya biraz daha uzak kalmayı yeğliyorlar. Kadın bugün toplumumuzda çalışan, kendi ayakları üzerinde durmaya çabalayan

Estetik Cerrahiyi Kadınlar Yönlendiriyor

Estetik cerrahi ve medikal uygulamaların en fazla kadınlar tarafından tercih edildiğini ifade eden Op. Dr. Bülent Cihantimur, "Erkekler konuya biraz daha uzak kalmayı yeğliyorlar. Kadın bugün toplumumuzda çalışan, kendi ayakları üzerinde durmaya çabalayan, evine ve çocuklarına da vakit ayıran muazzam bir enerjiye sahip. Tüm bunların içerisinde bir de, bedenine, cildine son derece dikkat ediyor ve yaşlanmayı kesinlikle kabul etmiyor. Sadece estetik cerrahi perspektifinde bile baktığımızda kadının kendine olan saygısını ve özgüvenini hissetmeniz mümkündür" dedi ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladığını söyledi.

SÖZE DEĞİL, İCRAATA BAKIYORLAR

"Günden güne eğitimli kadın sayısı artıyor. Kız çocuklarımız artık okula gitme çağı geldiğinde eğitimlerine başlamayı istiyorlar. Artık eğitimli ve başarılı kadını aldatmanın, kandırmanın mümkünatı yok. Ne söylediğinizle, ne yaptığınızla ilgilenmiyorlar, onlara kendilerini nasıl hissettirdiğinize, söze değil, icraata bakıyorlar. İşte bu yüzden kadının zekası ve başarısı, bugünün estetik cerrahisine yön veriyor. Haremin kapıları çoktan kırıldı kadınlar artık dış güzellikleriyle ilk sözü, iç güzellikleriyle son sözü söyletmek istiyorlar" diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, mesleki olarak kadınların her daim hayatında bulunmalarından da son derece gurur duyduğunu belirtti.

KADINA SAYGIYLA BAŞLIYOR HER ŞEY

"Ben çok çocuklu bir evde büyüdüm. Etrafımda her zaman ablalarım, annem, teyzelerim vardı. Belki de kadınları bu kadar iyi anlıyor olmamın sebebi de budur. Onların iç dünyasının aralıklarını gözlemleme şansım oldu. Bizim evde kadına çok büyük bir saygı vardı. Estetik cerrahi dalını seçmemdeki en büyük etken de yine bu çok kadınla büyümüş olma durumumdur. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sembolik, hatırlanması gereken bir gün olsa da, kadınların varlığından her zaman mutluluk duydum. Estetik International Sağlık Grubu'nda da beraberce çalıştığım iş arkadaşlarımın çoğunluğunu kadınlar oluşturuyor ve iyi ki varlar" diyen Cihantimur, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle, kadınlara aile ve iş yaşamında sağlık, başarı ve mutluluk dilediğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Sağlık