Erkuloğlu: "Şov sürecek"

Basın ve Halkla ilişkiler sorumlusu Erkuloğlu Trabzonspor'un saha dışında da yapacağı etkinliklerle sosyal görevlerini de yerine getireceğini ifade ederek Yönetim olarak saha içine olduğu kadar saha dışına da önemli katkılar yapacağız” dedi.  Avni Aker'de

Erkuloğlu: "Şov sürecek"

Basın ve Halkla ilişkiler sorumlusu Erkuloğlu Trabzonspor'un saha dışında da yapacağı etkinliklerle sosyal görevlerini de yerine getireceğini ifade ederek Yönetim olarak saha içine olduğu kadar saha dışına da önemli katkılar yapacağız” dedi.

 

 

Avni Aker'deki 61.dakika gösterilerini seyircimiz başlattı .Yönetim o kıvılcımı ateşe döndürdü.Tüm Türkiye 61.dakikada yapılan gösteriyi izliyor. Şimdi her hafta bir değişiklik yaparak bunu tam bir şova döndüreceğiz. Türkiye bunlar bu hafta ne yapacaklar diye merakla bekleyecek.

 

 

Birileri Trabzonspor'a kafasına göre sıfat yakıştırıyor. Bize kaplan diyorlar. Bizim Kaplanla bir işimiz yok. Biz  Karadeniz Fırtınasıyız.Eğer bir hayvan figürü almamız gerekiyorsa buda Hamsidir.  Asbaşkanımız açıkladı. Üçüncü renk olarak hamsi renginde  forma yaptıracağız. Siparişleri verildi.

 

Trabzonspor'da yıllardan özlenen birliktelik sağlandı. Taraftar deplasman kombinesi uygulamasıyla artık herkes takımla birlikte deplasmana geliyor. O coşkuyu görenler hayranlıkla bizi izliyor. Özellikle basın TFF protestolarında bize hem destek hem fikir verdi.

 

Trabzonspor 'da basın ve Halkla ilişkilerden sorumlu yönetici olarak görev alan Levent Erkuloğlu çocukluğundan beri sporun içersinde bir isim.Rahmetli Babası Zeki Erkuloğlu uzun yıllar Trabzonspor genel sekreterliği görevinde bulundu.  Levent Erkuloğlu Sadri Şener başkanlığındaki yönetim kurulunda Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu olarak görev aldı.Trabzonspor'un sosyal anlamda yaptığı etkinliklerin çoğunun altından başarıyla çıktı.

 

İlk yarı da ki başarı nasıl geldi?

 İlk devreyi istediğimiz puanda ve istediğimiz yerde bitirdik. İnşallah ikinci yarıda aynı performansı gösteririz. Önemli olan ilk yarıyı değil  ikinci yarıyı istediğimiz yerde bitirmemiz.Yeni bir takım olmamıza rağmen biz çok çabuk kaynaştık ve sportif alanda iyi sonuç ürettik.Farklı noktalara gidip takını ahengini bozmamak gerekir. Hocamızın bazı mevkiler için istekleri var. Yönetim kurulumuzda bunları gidermeye çalışıyor. İkinci yarı 18 maç oynayacağız. Zor bir devre olacak.Küme mücadelesi içindeki takımlarla zirveyi hedefleyen takımlar daha dirençli olacaklar.

 

Bu dönemde taraftarın en fazla merak ettiği sanırım transfer, yapıp yapmayacağınız.  transfer var mı ?

Ocak ayı transfer döneminde oyuncu almak çok zor. Almanız için ya futbolcunun kulübüyle sorunu olması gerekiyor, Yada kulübünün ret edemeyeceği bir bonservis bedelini ödemeniz gerekiyor. Ancak bunların karşılığında devre arısında futbolcusunu verir. Kimse elindeki silahı, başkasına vermez.Dolayısıyla transfer zor.

 

Şampiyonluk vaadiniz yoktu ama Trabzonspor'u bu yarışta  kim zorlar?

Bakın İstanbul takımları ile en büyük yarışı biz yapacağız.25 yıldır şampiyon olamadık. Bu sabırsızlık yaratıyor.Bizim izin şampiyonlar ligine kalmak da bu yıl başarı. Galatasaray ve Fenerbahçe ile yarışırız diye düşünüyorum Bu yıl yeni kurulan bu takımın şampiyonlar ligine katılması da başarıdır.

 

Hakem hataları fazla oldu bu sezon

 Hakem hatalarından en fazla canı yanan kulüp biz olduk. Ama bu konuyu daha fazla konuşmanın alemi yok.Bu konudaki son sözü zaten başkanımız Sn Sadri Şener söyledi ve konu kapandı artık. Başkanımız Şener yaptığımız toplantıda hakemlerle ilgili artık konuşmayalım dedi. Konu ile ilgili konuşmayacağız .

 

Türkiye'nin hayranlıkla izlediği kol bastı şhov ve 61 dakika gösteriler var. Bunları nasıl ortaya çıktı?

Bunlar yönetimin kurulunun aldığı kararlarla oluştu. Bir işe beyin gücünüzü verdiğinizde fikirlere açık olduğunuzda iyi sonuçlar ortaya çıkar. Maçın sonunda sporcularımızsın yaptığı sov bir düşüncenin ürünüydü Yönetim olarak futbolun şhov yanını düşünerek kazandığımız maçlardan  kolbastı şov yapalım dedik.Tüm Türkiye şimdi bizi hayranlıkla izliyor.61. dakika gösterilerini seyircimiz başlattı . Biz o kıvılcımı ateşledik Yönetim olarak buna nasıl katkı   yapabiliriz diye  düşündük. Balon şov ortaya çıktı. Konfeti yasak olduğu için atamıyoruz.

 

Yağmurluk dağıtma fikri kimindi..?

Yağmurluk olayı da sanırım çok ilgi uyandırdı. Maraton tribün çatısı kaldırırken asbaşkanımız toplantıda bize şu soruyu sordu. Çatıyı kaldırıyoruz ama oraya gelen taraftarı nasıl yağmurdan koruyacağız.? Kısa fikir jimnastiğinin ardından herkese yağmurluk dağıtmak fikri de ordan çıktı.İlk yağmurluk giyildiği maçta beni İngiltere'den arkadaşlarım aradı .İnanılmaz bir manzara dediler .

 

Trabzon'daki belki muhalefet yapılmadan en rahat çalışan yönetim sizsiniz: Bunu nasıl sağladınız.

Yönetim kurulu sadece sahada kazanmayı planlamadı. Bu bütünlüğün sağlanması konusunda de önemli adımlar attı. Bakın averajla ikinci sırada olmak yarda lider olmak dan daha iyi  camianın o bütünlüğü sağlamasıydı. Bugünkü takımın başarısın da buda etkin oldu. Bu gün Trabzon spor eski ,yönetici sivil toplum örgütleri yetkilileri işadamları kalabalık bir gurupla deplasmana gidiyor.İstanbul kanadı Ankara kanadı İzmir kanadı işadamı futbolcu antrenör yönetici ile bir bütünlük yakaladı. Bu kuvvet verdi başarı getirdi.  Bakın camia öyle bir bütünleşti ki o protestolar sırasında taraftarın yanı sıra eski yöneticiler ve  basının da bize inanılmaz katkıları  oldu.Hem sayfalarında yer verdi hem de fikir. Örneğin siz spor 61 de siyah giyin kampanyası yaptınız. Kırmızı kart gösterme protestosu da yapıldı

 

Trabzonspor saha dışında da etkinlikler düzenlemeye başladı katılımda fazla oluyor. Sosyal bir kulüpte olmaya başlandı.41 yıl etkinleri ve balosu muhteşemdi ayrıca hamsi günü….

Evet 41.yıl etkinliklerinin görkemli bir biçimde kutlanması için yönetim kurulumuz gecesini gündüzüne kattı.  Aksaklık yaşanmaması için her şey titizlikle kontrol edildi. Ayrıca hamsi gününün geleneksel hale getireceğiz.Bu etkinlikler kulübü taraftara, taraftarı da kulübe yakınlaştırıyor. İlkini geçtiğimiz günlerde yaptığımız hamsi gününde katılımcıların ilgisi bizi memnun etti.Bunu geleneksel hale getireceğiz. Ama 41 yıl etkinlikleri gibi bir etkinlik bir daha olur mu onu bilemem. Çünkü 41 rakamın uğuru var.Bu nedenle çok özenle yapıldı. Birde bize birileri değişik sıfat yakıştırılıyor.Birileri kaplan lafını ortaya attı.Bizim kaplanla ne işimiz var. Biz Karadeniz fırtınasıyız. Yıllarca böyle tanındık. Amblem gerekiyorsa biz Kaplan değil Hamsiyi seçiyoruz. Zaten biliyorsunuz hamsi renginde formalarımız geliyor.Üçüncü renk olarak da metalık gri,yani  hamsiyi andıran rengi kullanacağız.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık