Epilasyonda lazer kullanımı

Lazer Epilasyon Nedir ?İstenmeyen kıl ve tüylerin köklerine lazer enerjisi ile hasar verilerek bunların kalıcı olarak yok edilmesi uygulamasına lazer epilasyon adı verilmektedir.Lazer epilasyon vücutta istenmeyen kılların kalıcı bir şekilde ortadan kaldır

Epilasyonda lazer kullanımı

Lazer Epilasyon Nedir ?

İstenmeyen kıl ve tüylerin köklerine lazer enerjisi ile hasar verilerek bunların kalıcı olarak yok edilmesi uygulamasına lazer epilasyon adı verilmektedir.

Lazer epilasyon vücutta istenmeyen kılların kalıcı bir şekilde ortadan kaldırılması açısından en etkili ve güvenli yöntemdir.

Lazer Epilasyon Nasıl Etki Eder ?

Lazer epilasyon uygulamasında belirli bir dalga boyuna sahip lazer ışınları kişinin cildinden kıl köküne ulaştırılır. Kıl köküne ulaşan lazer ışını burada ısı enerjisine dönüşür ve kıl kökü üzerinde yüksek bir ısı artışı meydana getirir. Kıl kökünde meydana gelen bu ısı artışı kıl köküne kalıcı olarak hasar verir ve bu sayede kıl kökü hücreleri yeniden kıl üreyemeyecek duruma gelir. Bu işlem neticesinde vücutta epilasyon amacıyla hedeflenen bölge kalıcı bir şekilde kıllardan arındırılmış olur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Sağlık