Ekmekten çıkan jilet kalbine saplandı

Gebze'de yediği ekmekteki jileti yutan adam hastanelik oldu. Yemek borusunu parçalayarak kalbine saplanan jilet 10 saatlik operasyona çıkarılan adamın hayati tehlikesi devam ediyor.Edinilen bilgiye göre olay, 9 Mart'ta Gebze Fevzi Çakmak Mahallesi'nde mey

Ekmekten çıkan jilet kalbine saplandı

Gebze'de yediği ekmekteki jileti yutan adam hastanelik oldu. Yemek borusunu parçalayarak kalbine saplanan jilet 10 saatlik operasyona çıkarılan adamın hayati tehlikesi devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre olay, 9 Mart'ta Gebze Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. İş yerinde öğlen yemeği için bir ekmek ve tavuk alan Osman Sarıbuğa (35) yemeğini yerken dükkanına müşteri geldi. Müşteri gelince içerisine koyduğu tavuk parçasıyla elindeki ekmeği çiğnemeden hızlıca yuttu.

Boğazında bir şey takıldığını anlayan Sarıbuğa, tavuktan gelen kemik parçasının olduğunu düşünerek çalışmaya devam etti. Akşam evine giden Sarıbuğa, ağrılarının artması üzerine hastaneye gitti. Burada ilk muayenesinde bir şeye rastlanmayan Sarıbuğa ağrısının devam etmesi üzerine Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek yaşadıklarını anlattı. Çekilen tomografide kalbinin üzerinde bir metal cisme rastlanan Sarıbuğa acil ameliyata alındı.

Yaklaşık 10 saat süren ameliyatta jiletin soluk borusunu parçalayarak kalbe saplandığı tespit edildi. Jilet kalbe saplandığı yerden çıkarılırken soluk borusu da tedavi edildi. Ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan adamın hayatı tehlikesi devam ediyor. Talihsiz adamın hayatı riski atlatması halinde kaptığı enfeksiyon nedeniyle soluk borusunu kaybetme riski de taşıyor.

'EKMEK YÜZÜNDEN CAN ÇEKİŞİYOR, SORUMLULAR CEZASINI ÇEKMELİ'

Fırından alınan ekmek yüzünden abisinin can çekiştiğini söyleyen Gökhan Sarıbuğa, 'Pazartesi günü fırından alınan ekmek yüzünden abim şu an can çekişiyor. Buna sebep olanlar mutlaka cezasını çekmelidir. Önce iki ekmek ve kanat alarak yiyorlar. Dükkana müşteri geliyor o arada acele diyor. Akşam ilk gittiğimiz ilk hastanede bir şey yapılmadı. Şimdi bu hastaneye geldik. Burada acil bir şekilde cerrahi operasyon düzenlendi. Sorumlulardan şikayetçiyiz' dedi.

Sarıbuğa'nun eşi Dilek Sarıbuğa ise, ilk gittikleri hastaneden ve ekmek alınan yerden şikayetçi olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler