Bu kez de ’’sarı sıvı’’ paniği

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi önünde bulunan pet şişe içerisindeki ‘Sarı sıvı’, AFAD ekipleri tarafından alınarak incelenmek üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde vata

Bu kez de ’’sarı sıvı’’ paniği

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi önünde bulunan pet şişe içerisindeki ‘Sarı sıvı’, AFAD ekipleri tarafından alınarak incelenmek üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde vatandaşlar, Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi önünde bulunan hayrat üzerinde pet şişe içerisinde sarı sıvı olduğunu farkederek durumu 155’e ihbar etti. Polis ekipleri sıvının bulunduğu alanı güvenlik çemberine alırken, özel kıyafetli AFAD ekipleri sıvının bulunduğu pet şişeyi aldı. Özel bir kutuya konulan şişe, incelenmek üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Sıvının incelenmesinin ardından detaylı bilginin verileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler