Bölgesel Zayıflama ve Selülit

Vücudun bazı bölgelerinde yağ tabakasının birikmesi sonucunda yağlanmalar oluşmaktadır. Yağ tabakası üzerinde inceltme ve yağ azaltma uygulamalarına bölgesel zayıflama uygulamaları denilmektedir. Günlük yaşantılar ve beslenme ve gün içerisindeki aktivitel

Bölgesel Zayıflama ve Selülit

Vücudun bazı bölgelerinde yağ tabakasının birikmesi sonucunda yağlanmalar oluşmaktadır. Yağ tabakası üzerinde inceltme ve yağ azaltma uygulamalarına bölgesel zayıflama uygulamaları denilmektedir. Günlük yaşantılar ve beslenme ve gün içerisindeki aktivitelere bağlı olarak vücutta oluşan yağlar bazen eşit şekilde dağılmaz ve belirli bölgelerde yağ birikmesine sebep olur. Bölgesel zayıflama ile vücutta biriken yağlar katı halden sıvı hal durumuna geçirilir ve dolaşım sistemi tarafından vücuttan atılır. Başarılı olarak sonuçlanan bölgesel zayıflama uygulaması ile yağ tabakasında incelme ve sonraki haftalarda ise azalma görülmektedir. Bölgesel zayıflama uygulamaları sayesinde kısa süre içerisinde bölgesel yağlanmalarınızdan kurtulabilir, kendinizi yaza hazır hale getirebilirsiniz. Bölgesel zayıflama uygulamaları ve selülit tedavilerinde yan etkiler görülmemektedir. Uygulama sonrasında günlük aktivitelerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Bakınız : Selülit Tedavisi

Uygulamanın daha hızlı sonuçlar vermesi için ek olarak diyet programları ve diyet programları uygulanmaktadır. Egzersiz ve diyet programları sayesinde yakılan yağların daha farklı bir bölgede oluşması engellenir ve uygulamadan hızlı ve başarılı sonuçlar alınması sağlanır. Ek olarak uygulanması gereken diyet ve egzersiz programlarına devam edilmemesi veya düzensiz devam edilmesi sonucunda bölgesel yağlanma başka bir bölgede birikmeye başlar ve tedavinin başarısız olmasına sebep olur.

Bölgesel zayıflama uygulamalarında mezoterapi, lipoliz gibi birçok uygulama kullanılmaktadır ve mükemmel sonuçlar ortaya çıkarılmaktadır. Bölgesel zayıflama uygulamaları ile aynı zamanda, bacaklarda ve kalçalarda oluşum gösteren, portakal kabuğu görünümünde oluşum gösteren selülitlerin tedavisinde de kullanılmaktadır. Bölgesel zayıflama için kullanılan uygulamalardaki gibi, selülitlerin yok edilmesinde de kalıcı ve başarılı sonuçlara ulaşılabilmektedir.

İlgili Aramalar : Bölgesel Zayıflama

Crylipo cihazı ile hem selülit tedavileri, hem de bölgesel zayıflama uygulamaları gerçekleştirilmektedir. Problem görülen bölge vakum yardımı ile çekilerek -7 dereceye getirilerek dondurulması sağlanır. Yağ nekroz halini alır ve bir süre sonra vücuttan atılarak yok edilir. FDA tarafından onaylanmış ve güvenilir olan Photomology özelliği, selülit tedavisinde yoğun olarak kullanılmaktadır. Çok ucuz fiyatlara yapılan bölgesel zayıflama uygulamalarında çin malı cihazlar kullanılmaktadır, çin malı olan cihazların güvenilir olmaması sebebi ile bu cihazlar ile uygulamaların yapılmasını sağlığınızı düşünerek kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Uzman doktorlar ile FDA tarafından onaylı cihazlarla uygulamaların gerçekleştirilmesi, kısa sürede başarılı sonuçlara ulaşmanızı sağlayacak ve kolaylaştıracaktır.

Detaylı Bilgi : zayiflamabilgi.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık