Böceğin seçtiğini yiyin

Böcekler, hormonsuz veya hormon oranı düşük meyve-sebzeyi yediği için böceklerin hasar verdiği ürünlerin tercih edilmesi öneriliyor.Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Asım Kadıoğlu açıkladı: Böcekler hormonsuz veya hormon oranı düşük meyve-sebze
Böceğin seçtiğini yiyin

Böcekler, hormonsuz veya hormon oranı düşük meyve-sebzeyi yediği için böceklerin hasar verdiği ürünlerin tercih edilmesi öneriliyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Asım Kadıoğlu açıkladı: Böcekler hormonsuz veya hormon oranı düşük meyve-sebzeyi yiyor. Bu nedenle hormonsuz meyve-sebze için böceklerin hasar verdiği ürünleri tercih edebiliriz. Sağlığımız için daima organik meyve-sebze yemeliyiz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir